Sayonara 2010 FIFA World Cup South Africa!!


Germany - (3) vs Uruguay - (2)
Spain - (1) vs Netherlands (0)

Tamat sudah kesemua perlawanan WC 2010 dgn Uruguay tempat ke-4, Germany tempat ke-3, Netherlands tempat ke-2 dan Juara utk pertama kalinya milik Spain (mereka bkn team pilihan seri..redha je lah..huh). Even, angan-angan nk tgk Germany kat Final xdpt, tengok Netherlands pn best gak berbaloi-baloi, mmg Netherland kalah tapi performance dorg bagus, cepat dan tangkas..setanding dengan pemain Spain..sengit gilerr perlawanan pg td..huhu kne plak sampai 'Masa Tambahan' tensen je tgk..tpi Spain lebih layak memiliki Piala tu..Fuhh,mmg Seri Lenjan tgk bola smpai abes wOo, pd hal sok kje..adoyaii nie bola punye psl..hahaha. (sebek ler xkawen lgi..klu x, xbekfes lah laki i..huahuahua )

Sekali lagi....Congrat Spain !!
tenkiu cik google

Congrat Netherlands !!
Congrat Germany !! *
Congrat Uruguay !!

haa, nantikan FIFA World Cup 2014 kat Brazil k...hehehe
*saje nk gileww kuasa ;P

Happy Blogging. Happy Reading ♥

2 00 orang penaip sambil pejam mata ^_^:

xen said...

spain menang.
xpuas ati tol tp nak wat cmne german no 3 pun boleh la..

time bola leh plak berjaga malam. t bulan puasa kita tgk sape nak jaga malam.. :P

Cikseri (^_^) said...

jgn malam ea??hehehe...
tggu dan lihat... :P

COPYRIGHT© 2010-2011. HAKMILIK CIKSERI.