Gurauan ber'Famous amos'....

Gara-gara 'Famous Amos'


" Nor Azita Osman Hina Johor "
 -rasenye semua dh tao cmnie rpe si Azita nie..jd xperlulh seri expose beso2 sgt coz de pic anak dia skali..if korg nk gak search sdri k..he3 -

Bak kata org tua-tua Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata buruk padahnya, Makan boleh sebarang makan, cakap jangan sebarang cakap !!

Xde sape pn yg suke ble negeri sendiri kne hina kn ?huh.. Seri pn cmtu gak ler..panas tul ble bace bnda nie..entah pe yg dia pkr smpai nk ltk statement cmtu pn seri xtao..psl biskut je pown..ermm mcm2..
Dlm sekelip mata je dia dh de Page kat fb..xcaye??
meh tgk ...


kdg-kdg kita menganggap mudah pd smua bnda smpaikan terlepas pandang dgn ape yg kita maksudkn dgn 'Bergurau' dan tanpa kita sedari....kita dibenci org..

 Kata-kata 'Maaf' dari Nor Azita

Gurauan??xmasuk dek akal kn??tpi tu lah yg terjadi...
nape lah perlu ade unsur 'Hina' disitu??ermm..maybe dia terlupa? tao xberpkr pjg?? atau pn xbce ape yg ditulis...entah lah...

di sini seri bkn nak mengutuk just ambil lah sbg iktibar..Memang Facebook tu kita punye tpi beringat bkn smua bnda boleh dipandang remeh dan dibuat bergurau..jglah sensitiviti org sekeliling..xsalah meluahkan emosi tpi jgn lah smpai menyangkut paut dgn sesebuah kaum, negeri@negara mahupn agama...Be Alert k n Behave yourself !!

Smg ianya menjadi pengajaran utk seri dan smua...selamat berblogging ;)

Happy Blogging. Happy Reading ♥

2 00 orang penaip sambil pejam mata ^_^:

Fiza Notty said...

tahu takpe kan.. wat panas je.. kenapa de tak kate johor ni xde SUBWAY, FULL HOUSE, etc??? y peliknye apa kena mengena jb dekat ngan singapura?? anyway org jb tak sebok2 ke singapura k.. org sane je y memeriahkan jb sampai org jb pon bersesak2.. ahaha mcm2 la..

Cikseri (^_^) said...

tul lah psl..
adoyai mcm2 lh dorg nie..
lain kali klu nk beremosi skali pn tgk2 lh org sekeliling...nie x pkai lepas je..

COPYRIGHT© 2010-2011. HAKMILIK CIKSERI.