My Bff's Wedding & City of Digital Lights ^_^

Assalamualaikum kepada semua readers & bloggers. Alhamdulillah diberikan kesihatan dan moOd yang sangat-sangat baik hari ini..hehehe. Sudah beberapa hari aku tak bukak blog, facebook, email, ym dan sewaktu dengannya. Bukan sebab aku malas, atau aku tak de ilham nak membebal dengan korang tapi last saturday aku pegi kenduri kawen member kat Masjid Kota Damansara. Opps, bukan member jep tapi My Best Friend forever..hehehe. Neway, congrat n selamat 'Pengantin Baru kepada Najwa & Mohd Nazif'. Semoga berkekalan dan cepat dapat baby..heee :P
Credit to Huda
Credit to Huda
Credit to huda
Sebebenornye ada banyak lagi pic kawen dia tapi semua ada pada member.Yang nie pun cilok kt fb sebab kne tag...hahaha. Yang ada pada aku lak pic jalan-jalan kat I CITY jep~lalalala... but still okeyh lah kn? sekurang-kurangnye de bahan gak korang nk baca..(tapi bagi mana yang sudi baca lah , aku tak pakse pongg ). Most important dapat gak lepas rindu kat dorang..muahhh !!

Sebelum korang terjah pic aku yang kat bawah, nie haaa aku ade rahsia nk kabo kat korang semua. Actlly nie 1st time aku datang I CITY...teruja gileww, tpi sebek under ctrl lagi..aku wat steady, kononnye dah pnh dtg r...wahahaha. Yelah dulu time study...I CITY nie lum ada lagi..just Eyes of Malaysia jep kat Tasik Titiwangsa tu..
 




* miss this moment, and for my bff Nurul Huda Othman...tanz for everything. kimslam kat Datin & Daton okeyh !! hehehe *

Happy Blogging. Happy Reading ♥

4 00 orang penaip sambil pejam mata ^_^:

Dark Chocolate said...

cantik ar pengantinnye. hehe. tuan blog bile pulak ni..:P

.MEERA. said...

cdey ! dy xcakap pun da de kat sini ;(

♥e'in♥ said...

wah.. kwn awk dh kawen.. awk bile g?

Cikseri (^_^) said...

@Dark Chocolate : hahaha, doakn yg terbaik lah iyer...sme2 lh kte menujukan alam rumah tangga.. :P

@.MEERA : dik jgn majok plz..huhu. I'm sowie..hu2

@♥e'in♥ : tggu tabung penuh dulu lah cik e'in..hehehe

COPYRIGHT© 2010-2011. HAKMILIK CIKSERI.