Yeaaa...My First Doodle!!

Assalamualaikum dan selamat petang semua. Aku dah lama sangat mengidam nak buat doodle sendiri tapi tak penah jadi..yelah jenis tangan takde seni tu yang susah..hahahaha. Bila tengok doodle orang cun-cun and comel-comel..arggghhhh makin jeles r pulak....ngeee. Tapi dengan semangat yang kuat aku gagahkan jugak ler buat doodle..sampai sakit tengkok aku nie..

sila bagi laluan kepada iklan...mekasih :)
hahahahahahahaha..aku memang suka panjangkan entri.. :P

Oleh sebab aku nie kurang kreatif dan kurang seni..aku buat doodle gunakan PHOTOSHOP CS5. Even macam tu aku nie bukanlah orang yang expert sangat ber'PHOTOSHOP..mane fungsi yang aku tau tu aku guna r..yang tak tahu..aku bantai jelah..asalkan masuk..kihkihkih.  Then gara-gara aku nak siapkan benda nie, jadi aku lenjan je buat doodle dekat ofis..huhu. (sory boss sebab hari-hari curi tulang....ngee). Yang pasti bila doodle dah siap rse nak jerit jep...hahahahahaha :P

Taraaaaa....hope korang enjoy k :)


Amacam okey x?huhu

Buah cempedak diluar pagar,
Ambil galah tolong tunjukkan,
saya budak baru belajar,
kalau salah tolong tunjukkan :)
*hodoh pun hodoh lah..yang penting "I try' :)
*Sape suke sila like my entri k..mekasih..:P (secara paksaan!!huahuahua)


Happy Blogging. Happy Reading ♥

6 00 orang penaip sambil pejam mata ^_^:

ken said...

cute drawing :)

tubelawak said...

tersangat OK

ainul said...

comel !
teringin juga nk try buat sndiri..
tpi nanti2 lahh :)

A retarded kitty said...

pergh! lawa tu

Cikseri (^_^) said...

mekasih semua..kalau ade yang menyokong n memberi sokongan..sye akn terus ber'doodle...kihkihkih

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

cantek la.. bju 2 mcm bli kt butik jer^^

COPYRIGHT© 2010-2011. HAKMILIK CIKSERI.