Kami dan Zoo Johor :)

Assalamualaikum ^_^

Selamat pagi kengkawan blogger yang dikasihi dan dirindu...muahhh muahhhh..hehehe. Apa khabar? hope kome sehat sejahtera hendaknya. Entri kali ini adalah yang paling special...ececehh saje nak tarik perhatian kome ler nie..actually takdelah special sgt pun..biasa je...tengok tajuk entri pun korang dh tau...kan3? heeee...

Di sini seri nak bawa korang menjelajah Zoo Johor.. Amacam okey x? hee.. dari dok merepek panjang lebar, biarlah gambar yang berbicara mcm mne enjoynye kita orang kat Zoo Johor.


Pak bingbing...hahahaha..

Kami tiga beradik yang comel belaka ~ lalalala~



Tolong jangan samakan kami dengan mereka...hahahaha (sila abaikan background belakang)

Ini namanya hencik rimauuuu....auuuummmmmmmm


Rasa macam ade photoshoot dekat zoo je...hahahaha.. Nie lah ragam kita orang... :)


Unta pun ade tau...xpayah susah-susah nak pegi padang pasir... :P

Macam minah becok pun ade...haizzz..


Comel x saya?hehehehe.....kalau korang tak kenal jugak xtahu lah..

Haa, ape macam okey tak?ngee~ kalau korang ada masa meh ler melawat zoo..dari asik pegi shopping better pegi zoo..masuk sini baru RM2.00 seorang..okeylah tu kn3? Sambil cuci mata boleh ler mengenal binatang dengan lebih lanjut lagi..manalah taw ada yang tak kenal rupa burung kasawari dengan burung unta...hahahahha (macam aku lah tu...adehhhh). Actually, gambar gajah tak dapat nak snap sebab "Gajah sedang dalam process latihan di Pahang"..heee..itulah yang aku baca kat signboard..hee..

Tapi time kita orang jenjalan dekat zoo johor nie, ada satu perkara yang berlaku...iaitu bila azan berkumandang, singa mengaum satu sama lain..kuat sangat..takut pun ada time tu...bila azan berhenti, ngauman tu pn hilang jugakk... Maybe singa tu dok jawab azan... Allahu Alam ....

Okey, hope korang enjoy layan entri kali nie.. kbai :)

Happy Blogging. Happy Reading ♥

7 00 orang penaip sambil pejam mata ^_^:

sis92 said...

walaupun den dok johor pegi zoo ini baru 2 kali..

haniza_hisham said...

awat gambar aku xde pon~~ wawawa~~

Cik Lyeen said...

untunglah..bestnya...nk pegi jugak..

syafiqah said...

Jom join :)
http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-syafiqah-screamo.html

syafiqah said...

Jom join :)
http://jomjoingiveaway.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-syafiqah-screamo.html

♥e'in♥ said...

e'in dh lame xmasuk sini.. tp ramai org ckp tmpt nie dh cantik.. :)

siti hazreen said...

insyaallah esok akan ke zoo johor :-)

COPYRIGHT© 2010-2011. HAKMILIK CIKSERI.