Selamat Hari Lahir Awak !!

Assalamualaikum ^_^

Pukul 12:00 AM, Tarikh 22 September 2012

Kiri itu saya...kanan itu dia...comel tak kami..ahaks - Aquaria, KLCC
"Happy birthday kepada Photographer hati saya", Encik Mohd Firdaus. Sebab apa saya panggil awak macam tu? sebab time kita keluar ade je yang awak snap..dah macam-macam mimik muka saya awak ada kn3?..dari yg comel sampai paling comot..hahaha. Awak !! Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan. Amin :) Terima kasih banyak untuk hadiah birthday saya hari tu...and now its your turn. Ehhh, hadiah saya dh bagi awal kan3? lupalah tu....:D

Awak !! Bulan september tahun ini adalah yang paling best sebab :
  • Awak dan saya beraya bersama. Ohh terima kasih GPS sebab guide kami dari klang ke banting :D
  • Awak dan saya di Aquaria KLCC
  • Jumpa parent awk... ^_^ Situasi yang buat saya seram sejuk..hohoho
  • Awk ajak saya tengok wayang, even time tu saya pakai baju raya.. Anyway cerita expendables 2 tersangatlah best.. 5 bintang saya bagi :)
  • Awak teman saya balik jb..weeee sambil tu singgah Johor Premium Outlet :)
  • Awak jumpa mak abah saya..
  • Paling syok !! Birthday kita berdua di bulan yang sama SEPTEMBER !! dan lahir di tahun yang sama...gempak sehh !! ngee

Awk, hanya entri nie yg mampu saya buat utk awk..even kita jauh tapi awk tetap ada dalam hati saya...suke lah tu kn3? awk please lah jangan kembang sangat bila dengar saya cakap macam nie...hahahaha. Awak, semoga cinta dn kasih yang dikurniakan oleh Allah ini dapat disatukan ke fasa yang lebih bermakna lagi dan diberkati Allah SWT.... Insya Allah :)

Haa, untuk readers maaflah jangan geli-geli pulak...entri kali nie special sikit..almaklum orang ada buah hati...bhahahaha... gurau-gurau je lah...hee. Okeylah, jari dah kematu...bai :)

Iklan jap : Ada ke orang masak Rendang guna Pes Tom Yam??? -- > [ link ]


Happy Blogging. Happy Reading ♥

4 00 orang penaip sambil pejam mata ^_^:

farmiey haniera said...

hapy besday =)

♥ MRS NON ♥ said...

Salam kenal.... ^__^

so sweet dis entry lalink..




feel free to visit my new blog :)
http://mrsnon.blogspot.com/

♥ MRS NON ♥ said...

Salam kenal.... ^__^

so sweet dis entry lalink..




feel free to visit my new blog :)
http://mrsnon.blogspot.com/

Tieah Madian said...

Alolololo.. Comelnya!

Moga jodoh kalian panjang ya.

COPYRIGHT© 2010-2011. HAKMILIK CIKSERI.