Entri Lima Minit !!

Assalamualaikum ^_^


Salam Jumaat semua. Alhamdulillah, syukur pada Allah kerana kita masih diberi peluang untuk bernafas dan melihat dunia CiptaanNya. Sebenarnya kelakarlah  juga bila nak mula buat entri baru sebab blog seri ini berstatus ON OFF....hahaha. Kejap ON, lepas itu OFF OFF....aptb. Almaklum seri ini blogger biasa je..ada masa terluang, seri bebel lah panjang-panjang...kasik korang penat nak baca. Tapi bila dah busy kemainn...semuanya entah kemana...hehehehe. Yang pasti seri rindu dekat blog comel nie... *masuk bakul, angkat sendiri* hahahaha.

Okeylah, seri just singgah je nie..sebab ada kerja yang nak kena setelkan dulu...tapi main reason dia satu je "Boss sudah kerap mai office" hahahahaha. Jadi takde safety lah...keselamatan berblogging terancam seketika :P

Ehh lupa pulak, anyway nice kan buat eyeliner macam nie...nampak senang tapi untuk tangan yang tak berapa handal macam seri ni..payah kot...


Anyway pakai eyeliner jenis ape yg best ek? any suggestion? or any tips?

okbai :)

Happy Blogging. Happy Reading ♥

1 00 orang penaip sambil pejam mata ^_^:

Mya said...

salam seri. nice entry. tp tula, mya pun xpandai sgt makeup2 ni. tp mya pakai eyeliner elianto, best! senang nk apply:) btw, mya follow awk:)))

COPYRIGHT© 2010-2011. HAKMILIK CIKSERI.