Tolong ingatkan Aku !! - tak sangke sehhh.


Malam tadi,mestilah ramai yang layan AJL (Anugerah Juara Lagu) termasuk ler seri tapi tak dapat nk fokus sangat sebab msg ngn cik abg..uhuk.Before AJL start rse cm teruja je nak tgk..yelah dok gempak ngn gimik yang dorg nak buat kat pentas..tpi bila tengok cm bese-bese je..maybe sbb dorg byk sgt kot bg review psl gimik tu...but still memuaskan. Congrat !! If xsilahp seri, ada 14 lagu yang dipertandingkan, semuanye hebat-hebat termasuk Faizal Tahir...i likeeeeee!

tapi xsangke cempedak jadi nangke..kihkih, rezeki berpihak pada Ana Rafali. Lagu "Tolong ingatkan Aku" yang menang Anugerah Juara Lagu ke 25. Mula-mula sentap jgk r dgr result mlm tadi. Padahal ramai lagi yang best-best tu...huhu. Rasenye bkn seri je xcye..konfem korg pn same kn3. Yelah maybe sbb kta nmpk de yg lagi best n mantap time buat performance...Tapi nk buat cmne dh keputusan Juri camtu..terima jelah even just dapat persembahan terbaik..lalalala~ Congrat to u Ana Rafali :).

Even, sentap tapi terhiburlah ngn pengacara AJL ke 25, gadingan mantap Ally Iskandar, Cheryl Samad dan Faizal Ismail. Mmg best lah dorg nie..sampai sakit prot dok gelak..lagi-lagi si FBI...so sweet..jdi so sweat...hahahaha. Emmm, xlpe jgk gimik Abg Superman dalam lagu "Hanyut"..fulamak terujanye i taw..ngee~rse cm nk hanyut samelah lah plak..wahahaha...

p.s : Selamat Malam is My feveret Song

Happy Blogging. Happy Reading ♥

5 00 orang penaip sambil pejam mata ^_^:

NURNADHIRAH RAFIAH IDRUS said...

hahaha,apekan daye kan..kalo sy masuk ajl, agak2 sy kot yg menang..bhahaha

Cikseri (^_^) said...

aah kot...ape lgi g lah test power kat mne2 reality show...hehehe

nub said...

wooh tahniah anna raffali..hehhe

Si cOmOt dAn sI eYQa said...

cantik nya blog akak :) suka sangat <3

Cikseri (^_^) said...

@ Si cOmOt dAn sI eYQa : mekasih dik..yg penting simple :)

COPYRIGHT© 2010-2011. HAKMILIK CIKSERI.