Hidden Shoutbox punya pasal.....lalala~


Actually, sebelum nie seri dh hidden shoutbox tu tetapi ada problem ckit time view...pic teddy bear tu xnampak penuh..pastu blog jadi lembab sangat -sangat..huhu.. Waaaargghhhh!! padahal dh banyak kali adjust tapi tetap xleh nk nmpak lak..seri pn xtaw tang mne yang dh lari..akhirnye pening sendiri..huhu. Sedihnye xdpt nk hidden shoutbox tu mcm korg..seri tgk comel je kat tepi tu..siap leh letak pic sendiri..jelezzzz i taw !! huh. Tapi xpelah seri amek jalan yang selamat dengan letak shoutbox tu sebagai gadget bese jep..huhu.. 

Moral of the story : Jangan teruja sgt, nanti xjadi dan bertanyalah pd yang xpert...hahahaha..

Memang seri xbape pandai nk hidden kotak jeritan tu tapi seri still nak share gambar yang boleh korang letak sbg "Shoutbox", maybe xdelah cute n chantek mane pun tapi sekadar nk berkongsi...Kalau korg nak gune pic tu, amek jelah tapi make sure tgglkan link or komen, supaya seri leh jengah-jengah kat blog korg okeyh !! Yang penting sekali "TIADAAN PAKSAAN DISINI" bcoz "SHARING IS CARING" rite? ;)


( Pic nie ade line putih kat tepi)

(Pic nie ada line color hitam & Putih )




Semua diatas adalah hasil editing seri sendiri dengan menggunakan photoshop. Harap Maklum.




Happy Blogging. Happy Reading ♥

6 00 orang penaip sambil pejam mata ^_^:

Shahrin Oppa said...

Oppa suke yg terakhir sekali tu..
comel je design nye..

Cikseri (^_^) said...

mekasih incik shahrin Oppa ;)

Encik Blogger said...

ni dah ok dah ni ade shoutbox.. hambo xde langsong ni.. hehehe

panda comel said...

thanks cik seri... nice blog... =)

AimiNadhirah said...

saya ambik satu taw. thanks. :)

Nur Honney Robbi said...

sye minta izin nak copy yg terakhir 2..cute sgt

COPYRIGHT© 2010-2011. HAKMILIK CIKSERI.