Layan mood sebelum tidur...lalala~


Yuhuuuuu~ seri nak bebel sekejap kat sini..beselah sekarang kalau dok bukak internet benda 1st yang always seri buat ialah dok mengatal dgn blog...ada je benda yang nak di adjust...berjam-jam ngadap laptop semata-mata nak dapat blog lain dari yang lain...wahahaha..yang jadi masalahnye nie bila main internet kat umah...mata asik ngantuk jep...senang sangat nak terlelap...tapi bila kat ofis fuhhhh, tahan lah pulak...pelik tul!!

Haa, nie pun xboleh nak bebel panjang....takut kang terlena depan laptop sampai pagi. Takde sape nak angkat taw....hahahaha. Yang penting seri happy sangat bila dapat update entri even entri suke-suke....rse puas sangat-sangat...(yelah, sape lagi nk hargai hasil kerja sendiri kalau bukan diri sendiri....kn kn kn....?)


Jadi sebelum tidur...seri nak pekene biskut warna-warni..ala yang manis n comel mcm kat pic sebelah tuuuu <------...Memang biskut feveret seri dari kecik sampai dh beso panjang...Seronok taw dpt makan biskut nie...silap-silap abes gak satu bekas...hahahahahaa. Yelah kn rse cm mengimbau balik masa kekanak-kanakkan...kalau korang xcaye, korang try lah !!

Okey, lastly gOod nite n sweet dreams kawan-kawan :)


p.s : tak salahkan sekali sekala jadi budak-budak..ngee~

 




Happy Blogging. Happy Reading ♥

4 00 orang penaip sambil pejam mata ^_^:

KONCO BLOGGY! said...

jgn lupe gosok gg before tido!

Cikseri (^_^) said...

tak akan saye lupe..
kang bersemut lak mulut nie...hahaha

♥e'in♥ said...

biskut 2 sedap an.. e'in pon suke.. =)

Encik Blogger said...

sodap! nak sket

COPYRIGHT© 2010-2011. HAKMILIK CIKSERI.