Tensionnye !! arrgghhhhhh......



arghhhhhhhhhhh !! geramnye, bila internet buat pasal...rase cm tutttt...Opps, terlucah lh pulak..huhu. Nie lah nasib bila internet xde kat ofis, dunia mcm gelap gulita jep..bosannye. Dari kes Line fax xbleh gune, DSL blinking...lh nie modem lak yg rosak, dari ade blinking skrg nie terus xde..hahaha. Dorg nie merajok kot...sbb dok lenjan hari-hari..tgk faceboOk, blog, nuffnang, Shopping, lagi dan lagi dan lagi...kihkihkih.

tapi xpelah sebek ler dunia dh canggih..broadband penyelamat segala-galanya..wahahaha. Time kat umah tu kasik lepas geram coz kat ofis xleh nk bukak internet..blog nie pn xter'UPDATE'...hari nie pn boleh online kat ofis sbb member bg gune broadband..Cik San't jasamu akan ku kenang sampai bila-bila...mekasih ;)

Okeylh, sampai sini dulu taw...actlly entri kali nie nk share problem n lepas geram jep. Takde niat pn nk marah-marah korg sbb seri taw korg yg encem n cun-cun xbersalah lgsg......hehehe. I'm sowie...Haaa, yang paling penting "ESOK CUTI !!" and Happy Chinese New Year pd semua kaum Cina di Malaysia... :)

Happy blogging iye kawan-kawan & Saya nak Angpau !! kihkihkih




Happy Blogging. Happy Reading ♥

3 00 orang penaip sambil pejam mata ^_^:

Erin said...

happy chinese new year..1 malaysia. :)

nub said...

macam nak tembak komputer.. haha

Encik Blogger said...

jgn gegeram lg pasni tau

COPYRIGHT© 2010-2011. HAKMILIK CIKSERI.