Bila dalam hati ada GARDEN...lalala~


AWAK,
saya de entri utk AWAK nie..
Special punye taw :)
xde COPY & PASTE mane-mane pn..SUNGGUH !! ;)
biarlah orang lain nk GELAk tapi SAYA nak ckp jugak!!
BUKAN selalu...huhu

AWAK,
straight to the point okeyh!!
INGAT x time KITA start berkawan?
ermm..2008?
pejam celik, jap je nak 3 tahun dengan AWAK..
fuhh, bleh tahan lama gak tu kn?
Syukur, ALHAMDULLILAH...
Segala pahit, manis, kelat, payau...semua KITA telan sama-sama
hope KITA sentiasa dalam keredhaan ALLAH swt
hingga KITA disatukan
Amin...

AWAK,
Erm, AWAK memang dah masak sgt dgn perangai SAYA..
perangai yg kadang-kadang buat AWAK geram,
perangai itu jgklah yg kadang-kadang buat AWAK marah...
dah taw benda AWAK xsuke, SAYA still buat lagi dan lagi..
sorry taw..huhu
SAYA tahu, AWAK byk MENGALAH..
lagi-lagi bila time msg, SAYA lah org yang cepat ZZzzZz
Naik tension AWAK tunggu msg SAYA..huhuhu
tengok-tengok SAYA sedap jep tido...
"SAYA TAK SENGAJA" :(
MAAFKAN SAYA AWAK !!~

AWAK,
Kadang-kadang SAYA bz mcm PM...
sampai xsempat nak msg AWAK
AWAK pulak ingat SAYA tak de masa utk AWAK
MAAF dan buat AWAK rasa mcm tu..
Jangan risau SAYA xpenah lupa kat AWAK !!
PROMISE!~

AWAK,
SAYA nk JERIT kuat-kuat nie !!
" Wǒ ài nǐ "
Full STOP !!

Perhatian Kepada semua readers & bloggers !! i'm so sorry sbb petang-petang camnie korang terpaksa mengadap entri yang jiwang karatts + termuntahh.  Takde niat nak merosakkan mood korang, just saje nk luahkan perasaan (syok sendiri kot..hahaha). Pada si DIA tu..baca boleh, comment jangan...hahahaha..wekk.

Happy Blogging. Happy Reading ♥

3 00 orang penaip sambil pejam mata ^_^:

nabilah_2908 said...

hehehe...senyum sorang2 baca n3 ni....sweetnya kamu....(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
GELARAN

FariehanIbrahim [LBC] said...

suwet sgt awk! heee >.<

Cikseri (^_^) said...

xdelah sweet mane..bese jep..hehehe..
kadang-kadang malu gak dok berjiwang karat nie..ngee~

COPYRIGHT© 2010-2011. HAKMILIK CIKSERI.