Photoshop itu Indah ~ wahahaha

Assalamualaikum dan selamat pagi kepada semua bloggers dan readers. Maaf sebab dah lama tak update blog..beselah aku mengalami kemurungan..setelah kehilangan My Mr Senior Telordibasuh..huhu. Okeylah xmo ckp pasal orang dah takde t kang aku nanges pulak..bagi kita yang masih hidup nie hidup kena teruskan..!! Fullstop !!

Entri kali nie aku nak ckp pasal Adobe Photoshop..ala yang gitu-gitu tu...hahahaha. Korang mesti dah biasa guna Adobe Photoshop kan3? haaa, edit sana..edit sini..bila dah siap..Hasilnya fulamak terbaik waa cakap sama lu..hehehehe. Actually aku pn ada guna gak photoshop tapi biasa pun bila nak buat header tau banner lah, bab edit pic nie xbape nak pro lah. Kalau setakat ilangkan jerawat kat pic tu..bleh ler...hahahaha. Jadi hari ni aku nk share ngn korang pic yang aku dapat dari email. Senang cite semuanya gara-gara Photoshop...


Amacam cun x awek nie?haaa...jangan tergangga sudah...kihkihkih. Bukan aku sengaja kasik pic nie besar tapi dah memang cmtu..nak buat cmne..hehehe (malas r nak resize :P) Moh ler kita tgk pic yang seterusnya..lalalala~





haa, jadi moral of the story kalau nak chantek n nampak ensem..ape tunggu lagi gunakan photoshop..anda pasti puas hati..pastu letak kat facebook..sbg pic profile..confem lagi confident ramai yg add..hehehe. Kalau korang nak edit cmne skali pn..hak korang ler, asalkan tak lari jauh dari yang original sudah...kang orang xpercaya lah pulak...ngee~ Neway nie sebagai suke2 je..takde if ada yang terasa.. i'm sowieee ~

Happy Blogging. Happy Reading ♥

13 00 orang penaip sambil pejam mata ^_^:

Ain Zulaikha said...

gila lah, beza 100 percent hahaha

dhian_cooper said...

hahahaha.... adoiii.. menjadi betul la edit2 tuu!~

lost kitty said...

hebatnya!

hawiz said...

hahaah.pic 1st tu yg xley blah..kah3

KAMIHIDUP said...

oh hai. :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hahaha... ni la dinamakan kuasa photoshop... i like adobe tapi xde kemahiran :)

ken said...

wow amazing.. haha :P

Cahaya Mama said...

kuasa pakar mengedit,..eh,yg xpakar pon bley edit smpai gni skali,.keh3,..mcm2 hal dunia,.hurmm,.hhee,.

AyieOthman said...

walao! =.=

ejulz said...

perghhhQQ dasyat.. heHE

ckty said...

tulah bahaya dunia pengeditan, hhee

Cikseri (^_^) said...

hahaha..duniakan dh semakin maju jadi takde benda yg mustahil....ishhh3 dahsyat2...

Korang, mekasih coz sudi komen..singgah ler lagi k :)

darxniq said...

hahahha..comel potoshop nih..

COPYRIGHT© 2010-2011. HAKMILIK CIKSERI.