Sayang kamu blogger.com ~


Semalam satu hari xleh nak access blogger.com..masalah nie bukan jadi kat aku je kot tapi korang pun sme kan3? Haaa, seperti pe yang korang dh sedia baca n maklum kat atas..tulah keje yg aku buat semalam dari pagi smpai tgh malam..dari kat ofis sampai sambung kat umah pulak..tetap xleh bukak. Padahal baru ingat nak update entri baru..huhu..tpi ianya berakhir dengan kekecewaan..huhu.

Nasib baiklah sekarang nie dah boleh bukak kalau tak menangis lah jawabnye..buktinya entri nielah..hehehehe. Maybe semalam incik blogger.com merajok kot? tu yang dia xkasik bukak..Jadi kepada incik blogger maap ler kalau awok nie kurang ambil berat psl kamu tau kamu rasa tersisih...I'm sorry (ala-ala Amir Raja Lawak). Awok janji awok xwat gtew lagi..Kome pun jgn ler majok lelama okey...t rindu..muahhhh ~ ^_^

Jadi hargai blogger kita!! <3 wassalam :)

Happy Blogging. Happy Reading ♥

2 00 orang penaip sambil pejam mata ^_^:

Abang Zam said...

hahaha..semua merungut kan? taapi abang nak cakap yg abang dah jumpe solution nak settle masalah ni

click untuk ikut step die : Tutorial : step Untuk elak masalah blogger down

Amirrah Zawani said...

hari tu blogger meroyan kejap..
nasib baik dah ok :)

COPYRIGHT© 2010-2011. HAKMILIK CIKSERI.