Entri terbaru & Blog bertukar wajah !!

Assalamualaikum kepada seluruh warga blogger..walau dimana anda berada mahupun diserata dunia. Semoga berada didalam keadaan sehat hendaknya (amboi dah macam buat surat lah pulak...hehehehe). Entri kali nie bukan nak bercerita panjang lebar pun..just nak ajak korang lepak sambil melakukan senaman tangan (komen ler ape yang patut..lalalala).

(Dengan nada bangganya) : Actually saje nak tunjuk blog I yang dah bertukar wajah..semuanye berkat penggunaan "fair n Lovely" secara berterusan...lihatlah nampak putih n gebu bukann....huahuahua.. Kalau dlu smuanye serba PINK tapi skrg ala-ala PEACH...nmpk nice kn3? (pada aku ler...wekk)

Lagi satu nie aku nak share pic time pergi jenjalan dengan family dekat Jusco Tebrau City..ala xbanyak mane pun..ade lh dlm dua ketul..okeylah tu~ ^_^. Dahtu jgn lupa tinggalkan jejak korang taw.. (click je kat pic awek cun sebelah kanan korang tu ---->) hahahahaha...

Sweetnye pic nie coz abah kesyg buat PEACEeeee!! heee..comelnye~
but pic sendri takde sbb akulah si tukang photograph itu...lalalala


Okeyh kali nie aku muncul ditengah2 my mom n my dad (ececeh ckp omputih tu...hee).
Kamilah keluarga bahagia :)
Dah puas membelek? haaa,bagus...ape lagi kalau suke like ler entri nie..tau sudi-sudi ler komen...hahahaha. Most important smuanya happy...jangan serik mai cnie lagi nOohh..


okey bai

*terbebel panjang gak aku kat cnie...kihkihkih

Happy Blogging. Happy Reading ♥

8 00 orang penaip sambil pejam mata ^_^:

tyra uyura said...

wah, cantik la blog cik seri :D

cik Atiera said...

blog kemas la! :D

jom tinggal jejak di entry Aien :
http://tintahatimilikain.blogspot.com/2011/10/jika-dia-kekasihku.html

Cikseri (^_^) said...

@tyra uyura terima kasih :)
ada mse singgah ler lagi :)

Cikseri (^_^) said...

@cik Atiera owh yke?akhirnye kemas jgk..heee.. Mekasih sudi singgah :).
Okey sye terjah entri Aien pulak...

princess ayu said...

comellah header


Nealofa dan Izara Aishah : Bakat atau sekadar Rupa?

Ninie said...

rs puas hati sgt2 kan bila blog dah cantik. hehe :D

Cikseri (^_^) said...

@princess ayu mekasih, nielah berkat ber'PHOTOSHOP'..hee

Cikseri (^_^) said...

@Ninie aah ler, hari2 nk tengok..kihkihkih

COPYRIGHT© 2010-2011. HAKMILIK CIKSERI.