Aktiviti merepek KAMI..hahahaha

Assalamualaikum kepada seluruh warga blogger..walau dimana anda berada mahupun diserata dunia. Entri kali nie bukanlah HEBAT sangat, just nak rajinkan diri untuk slalu meng'UPDATE' blog...heee. Ahad lepas satu family balik kampung sebab ade kenduri kawin  tapi sayang seribu kali sayang, kereta tak muat lah pulak...hahahaha. Jadi para-para ibu bapa je yang gerak pegi kenduri. Yang lain stay kat kampung, buat taik mata...(aku ler tu...kihkihkih).

Pagi ahad balik kampung, petang ahad tu jgk lah balik Johor. Macam biasalah, bila dah duduk dlm kete nie, adalah aktiviti-aktiviti merepek yang berlaku..kihkihkih. Bukan nak buka pekong sendiri tpi benda nie berlaku secara sepontan...hahaha. Tengok-tengok abis penuh memory card...hahaha (guna phone CAP AYAM, jd phm-phm jelah pic huduh..huhu)

Taraaa, Kamilah dua gadis pinggitan...hahahaha
Budak sebelah tu mmg pandai belakon..."konon-kononnye ade org call lah tu"..wekk
Sila abaikan muka tudung pink...!!
Amacam ada style tak? kihkihkih
Abah sampai tegur n geleng kepala bila tengok anak kesygn dia dok tangkap gambar bagai tak hingat..hahahaha. Entah ape yang syok sangat pun xtaw..ngeee.. Cuma abah selalu pesan, "Kalau kat umah orang, jangan sibuk nak tangkap gambar...tak elok". Baik abah arahan paham...roger n out!! heeee..Okey bai~

*Erk,baru perasan lah...Baju kat dalam gambar nie dgn yg kat atas tu sama..hahahaha..

Happy Blogging. Happy Reading ♥

COPYRIGHT© 2010-2011. HAKMILIK CIKSERI.