Jom ber'tweet :)

Assalamualaikum kepada semua blogger, hari nie buat entri pendek dan ringkas. Dalam dunia yang semakin maju, aku pasti korang pun dh maju gak kn3..then confirm korang pun ade twitter tul x? kalau dh mcm tu ape lagi add ler i..bhahahaha. Ala saje nk memeriahkan suasana kat twitter. Actually dah lme ade twitter, just kurang active...tu yg nmpk mcm kuno..hee :P tapi sekarang nie nk active pulak kt twitter asik2 facebook jep..hehehe..



Untuk pengetahuan korang nie bukan paksaan, ini hanyalah sekadar sukasuki.. Insya Allah if tak nk pun xpe...aku tak marah, dan persahabatan antara kita akan tetap berjalan dengan baik  :) ~ececeh ayat nak amek hati nie...hahahah.

okey pape korang boleh add aku k :)

Okey, babai <3


Happy Blogging. Happy Reading ♥

8 00 orang penaip sambil pejam mata ^_^:

Shafiq said...

Sy Dh Follow Twitter..(^_^)V

KAMIHIDUP said...

twitter the best. :)

khatgrafik said...

Salam,
Dah follow :) Tapi saya jarang tweet2.. tweet pun update entry blog jer.. Salam perkenalan :)

|jomtonton.net|

Cikseri (^_^) said...

@KAMIHIDUP ape tunggu lagi add lah ramai2.. :P

Cikseri (^_^) said...

@khatgrafik Ohh xpe2, update entri pn bleh memeriahkan twitter.. :) mekasih byk :)

Fathiah Hamim said...

dah lupa password twitter. hehe

Ausz Firdaus said...

i follow....lalala~

♥e'in♥ said...

gune username ape? add e'in http://twitter.com/farrahin_alif

COPYRIGHT© 2010-2011. HAKMILIK CIKSERI.