HOT NEWS!! Cik Seri is BACK ^_^

Assalamualaikum ^_^

Selamat datang kepada semua bloggers n reader. Setelah lama aku tak meng'UPDATE' blog, akhirnya dengan berkat usaha dan kesungguhan aku kat ofis yang hari-hari mengadap komputer...berjaya jugak (ehhh tapi i buat kerja jgk tau..yg nie sebagai sampingan je..bak kata orang sambil menyelam minum air..hahahaha).  Actually bila aku dah terlampau rajin, jadi macam-macam benda yang aku buat kat blog nie...kiri kanan, atas bawah semuanya aku ubah..Contohnya :

1. BACKGROUND

Maybe sekarang dah jadi minah jiwang tu yang background aku bunga-bunga..hahahaha.. Ermm, sorilah takde sample utk background dulu..huhu.. Okey, next......


2. HEADER
Dulu...



Kini...

Alhamdulillah, makin lama makin cekap aku guna adobe photoshop...hahaha. Sorilah i kadang-kadang memang suka puji diri sendiri..hee. Ala nie pun belajar dari korang jugak..terima kasih kepada semua bloggers. Lagi pun bukan buat banyak mana, semua still guna balik je dari header lama..bak kata orang tua-tua jangan membazir sebab "Membazir itu Amalan SYAITAN"..kihkihkih.

3.CHAT BOX

Dulu...

Nie shoutout dulu...cun tak aku?hahahha. Biasalah dah nama pun blog sendiri kalau boleh semua button nak guna pic sendiri..ngee~

Kini...

Haaa, yang nie chat box paling kiut penah aku edit..hehehe. Buat dengan tahap fokus yang tinggi..sampai boss bagi OT pun aku layan benda nie jep..huhu. Actually pic nie separuh je, tapi aku pandai2 ler menambah...ikot sukahati..heee :P Lah nie korang boleh ler tinggalkan link blog korang :) (mmg sengaje ltk chatbox sebelah nmpk sebelah tak..hee)

4.SIDEBAR


Nie sidebar sekarang, yg dulu lupa nak printscreen..huhu.. Just letak line kat tepi sidebar..mekasih kepada adik lyssa , kerana byk membantu melalui tutorial yg di buat ^_^.

Apa yang tak berubah dalam blog nie ialah PINK COLOR..ngee~ suka x suka x? Macam mne pun aku susah nak lari dari warna pink nie..aura dia sangat kuat...hee. Segala komen dan link dari korang semua amat aku alu-alukan dan aku hargai. Ada masa singgahlah lagi k..bai. Wassalam :))


Happy Blogging. Happy Reading ♥

4 00 orang penaip sambil pejam mata ^_^:

She's Enon said...

kite sme lah kak.tak boleh berpisah dgn kaler pink. LOVE PINK :D

hee....

btw,done follow tau kak. follow la balik kalau rajin.

Cikseri (^_^) said...

@She's Enon terima kasih krn sudi singgah..okey, i will follow u.. ^_^

Badrina Ibtisam said...

Hi! Takpe, blog awak dah comel dah!! :) Minat pink eh? :P Sama ah kita hihihi

Cikseri (^_^) said...

@Badrina Ibtisam iyep, minat sgt..sbb nmpk sweet..hehehe. ade masa singgah lah lagi k :)

COPYRIGHT© 2010-2011. HAKMILIK CIKSERI.